keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

I'M BACK

Heippa muruset, arvatkaa kuka on takas Suomessa! Matka meni ihan loistavasti lukuunottamatta yhtä juttua, nimittäin mun lompakko varastettiin siellä yks päivä ja sen mukana meni vähän käteistä ja kaikki mahdolliset kortit mukaan lukien visa electron (joka tosin saatiin kuolletettua melko nopeasti) ja MONKIN LAHJAKORTTI... Olin just päässy sen lompakon yli kunnes muistin että se lahjakorttikin oli siellä. Suoraansanoen itkin verta sillä hetkellä. Kaiken kukkuraks en ollut vielä käyttänyt penniäkään niistä rahoista. Mutta eipä sille voi enää mitää, elämä jatkuu ja olihan toi sen verran uskomaton reissu että ei tollaset pikku vastoinkäymiset sitä onnistunu pilaamaan! Jokatapauksessa meillä oli ihan sanoinkuvaamattoman ihana reissu ja paluumatkalla olikin sen verran haikee fiilis, että lopulta itkettiin kaikki kuorossa kun piti hyvästellä ihmisiä lentokentällä.


Kuvia reissusta olis tulossa luultavasti huomenna, heti kun saan ne siirrettyä siskon koneelle. Nyt mun pitää mennä laittamaan tota mun huonetta vähän kuntoon, koska siellä on nimittäin vieläkin kaikki muuttolaatikot levällään lattialla ja tavarat miten sattuu... 5 kommenttia:

elli kirjoitti...

Kiva että oli mukava reissu :--) mut kauheeta tollane varastelu! vietiinkö se sun laukusta? ja paljon sen monkin lahjakortin arvo oli? :/ no mut niinku sanoit ni elämä jatkuu! onneks se on vaan rahaa kuitenki =)

ansku kirjoitti...

Miks sulla oli suomalainen lahjakortti Maltalla messissä? :D hyvä että viihdyit!

Svy kirjoitti...

elli: joo mulla oli ollu laukku auki ja se lompakko oli vissiin siinä ihan päällimmäisenä että joku oli sitten nappassu sen siitä.. ja sen lahjakortin arvo oli 50€ :( kyllä harmittaa mutta life goes on vai mites se nyt meni

ansku: se unohtu mun lompakkoon mutta tosiaan ois voinu jättää sen tänne suomeenkin :D

Terhi kirjoitti...

joo, matkakuvia nopeesti kehiin : )

Anonyymi kirjoitti...

Harmi lompakon puolesta, mutta hyvä että reissu meni muuten hyvin ;> Kiva saada sut takasin päivittelee blogias.

Lähetä kommentti